Anunt incepere proiect "Extinderea capacitatii de productie a SCF Plastic Factory SRL prin achizitia de echipamente""

SCF PLASTIC FACTORY SRL anunta lansarea proiectului cu titlul „Extinderea capacitatii de productie a SCF Plastic Factory SRL prin achizitie de echipamente” cod SMIS 161467 inscris in cadrul apelului POC/1115/411/1/Investitii in activitati productive/1/Investitii in activitati productive.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, incepand cu data semnarii contractului de finantare, respectiv 25.05.2023.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat dezvoltarea activitatii SCF PLASTIC FACTORY SRL prin extinderea acesteia cu echipamente tehnologice performante care sa ii permita societatii sa isi dezvolte capacitatea de productie si sa obtina produse cu valoare adaugata mare prin realizarea unui proiect de investitii in domeniul fabricarii articolelor din material plastic. Atingerea obiectivului a determinat cresterea competitivitatii solicitantului SCF PLastic Factory SRL in vederea consolidarii pozitiei pe piata a acestuia in contextul Pandemiei de Covid-19 in conformitate cu Obiectivul Specific al Actiunii 411 Investitii in Activitati productive.

Valoarea proiectului a fost de 976,563.93 lei (valoare totala).

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

 

ro_RO